Studio MMA Architects

  • 11 Showcases
  • 2 Services

Translation

Living Room, Montreal (Greater Montreal)

The partitions on the ground floor have been completely opened to accommodate the family living spaces. The rear facade has been completely fenestrated to flood the ground floor with light. A living area takes place at the front of the house with a removable partition to increase your privacy in front of this large space, if necessary. Upstairs, four bedrooms have been fitted out, including a master bedroom with en-suite bathroom. With an angular gesture, a hole was created at the level of the floor at the rear of the staircase to channel light from a skylight to the kitchen on the ground floor. This gesture, accompanied by a second skylight above the staircase, highlights with abundant light this place of daily travel.

Other photos in Translation